Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Ρυθμίστε την ακτίνα αναζήτησης σε χλμ.
Αναζήτηση

Εφημερίες κτηνιάτρων

Βρείτε γρήγορα μέσα από την λίστα μας όλους τους ιατρούς και τις κλινικές που εφημερεύουν, τα σαββατοκύριακα και τις αργίες. Η λίστα συντάσσεται απο τους κατά τόπους Συλλόγους Κτηνιάτρων Μικρών Ζώων. Κάντε κλικ στο παρακάτω εικονίδιο.

PDF

close

Επικοινωνήστε πρώτα τηλεφωνικός πριν επισκεφτείτε το κτηνίατρο

 

Πρώτες βοήθειες σε ζώο που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

first-aid-dog

 

  • Σιγουρευτείτε ότι το πεδίο του ατυχήματος είναι ασφαλές πρίν κάνετε οτιδήποτε  για να αποτραπεί περαιτέρω τραυματισμός σε σας ή στο κατοικίδιο ζώο σας.   Απομακρύνετε το κατοικίδιο ζώο από το  σημείο που έγινε το ατύχημα .
  • Καλέστε τον κτηνίατρό σας και περιγράψτε τη κατάσταση του ζώου – δώστε μια σύντομη περιγραφή για αυτό που έχει συμβεί και τι έχει γίνει. Δώστε το όνομα και τον αριθμό του τηλεφώνου σας και ενεργήστε σύμφωνα με τις συμβουλές του κτηνιάτρου.Το κατοικίδιο ζώο σας θα πρέπει να εξεταστεί από τον κτηνίατρο αμέσως.
  • Καλύψτε οποιεσδήποτε υπάρχοντες πληγές με ένα καθαρό ύφασμα και πιέστε με ήπιο τρόπο για  να σταματήσεί οποιαδήποτε αιμορραγία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Πρώτες βοήθειες σκύλου – Δηλητηρίαση

dilitiriasi

Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της δηλητηρίασης. Υπάρχουν δηλητήρια που τα συμπτώματα είναι άμεσα, όπως δηλητηρίαση από στρυχνίνη και δηλητήρια που τα συμπτώματα αργούν να εμφανιστούν όπως δηλητηρίαση από ποντικοφάρμακο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading…