Ο απόλυτος οδηγός για το κατοικίδιό σας!


 

Loading…

Λιγα λογια για εμας!

Η αγάπη μας για τα ζώα καθώς και η τεχνογνωσία μας, μας παρότρυναν να κατασκευάσουμε την παρούσα ιστοσελίδα για να μην λείψει τίποτα από τον αγαπημένο σας φίλο σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, ότι ώρα και αν είναι.

Είμαστε ιδιοκτήτες της σχολής πληροφορικής «Technology Lab» και δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της εκπαίδευσης και της κατασκευής ιστοσελίδων. Φυσικά από την παρέα μας δεν λείπουν τα τρία λατρεμένα μας, τετράποδα κατοικίδια. O Demian, ένα πανέμορφο chow chow 5,5 ετών, ο οποίος εκτός ότι μοιάζει με λιονταράκι, κοιμάται και σαν αυτό 20 ώρες το 24ωρο. Η Lordy, μία πανέξυπνη Dobermanίτσα 4,5 ετών, η οποία λατρεύει τους καναπέδες, τα κρεβάτια και τα ατελείωτα χάδια. Ο «μικρότερος» της σκυλοπαρέας είναι ο Gross 2,5 ετών. Ο γλυκός μας Dobermanάκος που ξετρελένεται για παιχνίδια και κυρίως για μπάλες ποδοσφαίρου. Τα σκυλάκια μας ήταν αυτά που μέσα από τα βιώματα και τις εμπειρίες που μας χάρισαν, μας βοήθησαν να διαπιστώσουμε τις ελλείψεις της ηλεκτρονικής πληροφόρησης γύρω από τα pet.

Για παράδειγμα:

Όταν ένα Σαββατόβραδο ο Demian χτυπήθηκε από αυτοκινήτο, αδυνατούσαμε να βρούμε διανυκτερεύον κτηνιατρείο στην περιοχή και οδηγήσαμε μέχρι τα Σπάτα, προβληματισμένοι για το τι θα γινόταν αν δεν είχαμε μεταφορικό μέσο ή δίπλωμα οδήγησης.. Ή όταν χρειαζόμασταν ξηρά τροφή κατά την διάρκεια των διακοπών μας καθώς δεν γνωρίζαμε την περιοχή, διανύσαμε 35 χιλιόμετρα για ένα pet shop.. Διαπιστώσαμε επίσης ελλιπή ενημέρωση και για τα φαρμακεία, αφού αρκετές ήταν οι φορές που ταλαιπωρηθήκαμε ψάχνοντας τα κτηνιατρικά φάρμακά που είχε συνταγογραφήσει ο κτηνίατρος.

Κάπως έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε και να σας παρουσιάσουμε την παρούσα ιστοσελίδα. Τον απόλυτο οδηγό για τα κατοικίδια σας, ο οποίος περιλαμβάνει κτηνιατρεία, φαρμακεία, τις διανυκτερεύσεις αυτών, αλλά και pet shop, καλλωπιστικά κέντρα κατοικιδίων, εκπαιδευτές, εκτροφεία, pansions φιλοξενίας και pet taxi για την ασφαλή μεταφορά των αγαπημένων φίλων. Στόχος μας να έχει το ζωάκι σας ότι χρειάζεται και όποτε, γρήγορα και εύκολα!